Pozvánky na akce

Intercamp-2016

KONEČNĚ! Po 12 letech se do České republiky vrací tradiční mezinárodní setkání skautů a skautek INTERCAMP 2016.Logo Intercamp 2016

KDY: 13. – 16. května 2016

PRO KOHO: skautky a skauti ve věku 11 – 17 let v doprovodu svých vedoucích

V roce 1966 se začala psát historie mezinárodních skautských setkání jednotně nazývaných INTERCAMP, přezdívaných „Jamboree NATO států“. Již tradičně se skauti a skautky členských zemí NATO setkávají na různých místech Evropy v období svatodušních svátků. 13. – 16. května 2016 se stává Česká republika
hostitelskou zemí již 49. Intercampu. Každoročně se této velkolepé akce účastní děti se svými vedoucími z Belgie, Nizozemí, Francie, Německa, Polska, Velké Británie, České republiky, USA a Kanady.
Chceš zažít mezinárodní rozměr skautingu, nebo se potkat s jinými skauty z celé republiky. Vyzkoušet si něco nového a zažít spolu skutečně velkou akci.
Intercamp je jedinečná příležitost.

Registraci provádí vedoucí takže není třeba domlouvat se v družině stáčí v čas dát některému vedoucímu vědět že chcete jet.

Jedná se o mezinárodní akci pořádanou u nás, kousek od Hradce Králové. Takže doprava nás vyjde celkem dobře.

Každá země má svůj kontingent tzn. je omezené množství účastníků z jednotlivých zemí, pro nás je to asi 800 účastníku(víc než polovina míst je už ale plná).

Registrace běží od Úterý takže je třeba se přihlásit co nejdříve.

Takže kdo se chce účastnit dejte prosím co nejdříve vědět.

Více informací na webu akce Intercamp 2016