Tipy na outdoorové vybavení

Batoh pro dospělé – vhodný od 12 let a vydrží i hrubé zacházení!

khaki_2_3

GEMMA Turist 75

Ze své dlouholeté zkušenosti mohu tento batoh od značky Gemma jen doporučit. Jednoznačná výhoda batohu je v plnění ze zad nikoliv z vrchu. Další velkou výhodu cítím v prostředním pásu který zajistí a zpevní batoh. Osobně mi nevyhovuje dvoukomoroví systém ale přepážka lze zcela otevřít. Nespornou výhodou batohu jsou přezky které jsou založené na jiném systému a nemůže dojít k zničení aji hrubým zacházením.

Obecně jsou na tyto typy batohů velmi kladné recenze. Jedná se zkrátka o českou kvalitu, která je podpořena nejmodernějším materiály a inovacemi v oblasti technologií. Pokud patříte mezi příležitostné turisty, nebo turisty pravidelné, kteří však nezdolávají světové osmitisícovky, bude pro vás výlet s Gemmou báječným zážitkem.

Popis výrobce:

Dvoukomorový batoh o objemu 75 litrů s předním plněním a s nastavitelným zádovým systémem, který umožňuje přizpůsobit batoh vaší postavě. Na horní části batohu jsou dva stahovací popruhy pro uchycení karimatky. Komory batohu jsou od sebe odděleny stahovací chlopní. Batoh je dále vybaven otevřenými kapsami na bocích, přední kapsou na mapu, která je krytá vodotěsným zipem a prostornou kapsou nad hlavní komorou (za hlavou). Výkyvný bederní pás s malou kapsičkou na klíče či peníze se dá od batohu odepnout. Batoh má duralovou výztuhu ve tvaru X. Jako doplňky se dají k tomuto modelu přikoupit boční kapsy, kapsa na mačky a „klíště“ (malý batůžek, který lze nosit samostatně).

http://www.gemmasport.cz/turist-75-cordura

zanechte odpověď