Archiv Pozvánky na akce

Výprava Mauglí 14-16.10

Tato výprava je koncipována tak, aby ji zvládli a užili si ji i ti nejmenší.

dsc_0472

Vyrazíme na dvě noci na skautskou základnu, která se nachází na okraji města Blanska. Skauti se mohou těšit na nejrůznější sportovní hry, na vaření a večerní hru. Bezprostředně pod klubovnou je přehradní nádrž určená k rekreaci, blízký les a především velké dětské hřiště, které nás tam nalákalo již čtvrtý rok.  Klubovna se vytápí dřevem i elektrikou a spát budeme na zemi.

Místa srazů

Žatčany: 16:45 (na autobusové zastávce-Náves) – bez vedoucího, nastupuji v Telnici
Újezd u Brna: 16:50 (na vlakovém nádraží) – Filip
Sokolnice-Telnice: 16:55 (na vlakovém nádraží) – Agent
Návrat v cca 15:30 tamtéž.  (Blansko město  odj. 14:27)

Co si vzít s sebou

Jídlo a pití na pátek, přezuvky, velký batoh, karimatku, spacák, 1x tričko, 1x mikinu, 1x bundu, čepici, dvoje ponožky, věci na spaní, lžíci, vidličku, hrnek, skautský šátek, baterku na svícení a  vhodné oblečení na cestu.

Cena výpravy

Výprava bude stát 250 Kč (doprava, ubytování, strava, materiál…)

dsc_0072

pohled na základnu od příjezdové silnice (vlevo nahoře - parkoviště), bílá plocha v rohu podhledu střechy jsou vyklápěcí schody na půdu

Doporučení

Tato výprava je svou délkou i kvalitou ubytování koncipována tak, aby ji zvládli a užili si ji i ti nejmenší. Jejich neúčast na výpravách nás velmi mrzí. Ne kvůli malému počtu účastníků, ale vzhledem k tomu, že teprve účast na výpravách děti skutečně začlení do kolektivu. Děti na výpravách poznají další kamarády – děti, které chodí na schůzky v jiný den, a mají možnost zúčastnit se programů a aktivit, které na schůzce není možné realizovat. Berte tato fakta prosím na vědomí, až se budete rozhodovat, zda Vaše dítě na výpravu pošlete.

Z bezpečnostních a technických důvodů je potřeba nahlásit účast na email: agent@skaut.cz a to nejpozději den před odjezdem.

Prosím rodiče ze Sokolnic: buďte včas na nádraží (při návratu) – nemohu děti nechat na nádraží bez předání a potřebuji ihned přestupovat na autobus směrem do Žatčan.

Na všechny se těší Agent a Filip.

 

zanechte odpověď