Pozvánky na akce

pokračování „akce pro nejstarší“ střediska Tumulus

Po vydařeném víkendu pro nejstarší, který proběhl na konci dubna se Vyriony rozhodli připravit pro nás (vedení a rovery) další zážitkovou akci.

O co jde tentokrát? Můžete se těšit na možnost strávit tři dny na louce u rybníka, která se skrývá v Černém lese v Jižních Čechách. Tyto tři dny strávíte ve víru dění konce tábora Vyrion. Pomůžete v boji proti nepřátelské armádě, kouknete, jak to chodí na táboře v jiném oddíle, zazpíváte si s námi písně u táborového ohně, seznámíte se s hromadou dalších lidí a budete se mít dobře.

Další podstatné informace:

Sraz: středa 2. 8. během rána/dopoledne (více info poskytne přihlášeným Filip)

Návrat: pátek 4.8. (v 18.36 v Brně); individuálně je možno i dříve

S sebou: spacák, karimatka, ešus, lžíce, plecháček, kroj, nějaké bílé oblečení – klidně prostěradlo (podstatné pro boj s nepřáteli), baterka a další nepostradatelné záležitosti pro přežití na tábořišti bez elektřiny a zděné budovy

Jídlo: budete s námi jíst od středeční večeře, do té doby si dovezte svoje (výjimky ve stravování prosím hlaste Filipovi)

Ubytování: poskytuje místa na spaní v tee-pee na zemi nebo ve stanu nebo pod širákem, podle toho, kolik Vás přijede

Kvůli organizátorům tábora je potřeba, abyste svoji účast nahlásili Filipovi do 30. 6. 2017.

 

Určitě přijeďte, těšíme se na společně prožité chvíle
Za celé vedení Vyrion Miridy

PS

Kdybyste si chtěli prohlédnout fotky tábořiště v provozu, tak jsou tu fotky z loňského tábora: http://www.vyriony.org/fotogalerie-2/?id=6312260706874335953&album_name=6312260706874335953

zanechte odpověď