Proběhlé akce

Víkend v Borači

Víkend v Borači skutečně otestoval naše tábornické dovednosti. Výpravy se zúčastnilo 11 skautů a 3 skautky, a i přes nepřízeň počasí přežilo stejný počet členů výpravy. Ve skutečnosti nám počasí přálo víc, než v co jsme dle předpovědi počasí mohli přát. Foukal většinu času jen vítr, občas spadla nějaká kapka, a tak nebyl problém po celou dobu udržet  (zapálený) oheň.

Fotky – Víkend v Borači

Opékali jsme špekáčky i ryby. Špekáčků se snědlo 24 kusů a 15 kusů ryb. Snědli jsme několik kilo ovoce a dva balíčky cherry  rajčat. Snědli jsme i nakolik kilo kuřecího masa a půlku sáčku krupičné kaše. Druhá část krupičné kaše a mléka stále zůstává v Borači rozsypána a zapomenuta. Uvítali bychom asi více zeleniny a ovoce, ale mé batohy už praskali ve švech.

Tábořili jsme na nejvyšším kopci u Borače. Vyšlapali jsme stometrové převýšení.  TUDY JSME ŠLI Na celém kopci existují desítky nezmapovaných cest, proto se Filip rozhodl zanést nějaké cesty do celosvětových open street map.

Zažili jsme toho mnoho, učili jsme se toho mnoho a stále máme kam stoupat. Potrénovali jsme nejen tábornické dovednosti,  ale i jiné schopnosti, učili jsme se, jak vycházet s druhými, udržet si dobrou náladu a i zdravou mysl.

Každý má svůj vlastní příběh a tak tu příběh nehledejte. Ptejte se těch co tam byli. 

Jen chci tu ještě poděkovat všem zúčastněným i rodičům za pomoc. Především Filipovi který se snaží tyčit naše životní cesty vzhůru.

Díky, Agent

 

 

2c Kommentare

  1. Moc se nám tam líbilo, bylo to príma, krásné fotky. Bizon a Luk

zanechte odpověď