Aktuality Pozvánky na akce

Základní kolo ZVaS v Rudce 12.5.2018

V sobotu 12.5.2018 se v obci Rudka bude konat Základní kolo Závodu vlčat a světlušek o putovní totem náčelníka a putovní vlajku náčelní, kde se světlušky a vlčata z našeho střediska mohou setkat s dalšími z našeho okresu a projít trasou s úkoly. Náš oddíl zastoupí Modré včelky (světlušky) a Zubři (vlčata).

Sraz před odjezdem bude v 6.50 na vlakové zastávce v Újezdě u Brna.

Vrátíme se v 19.19 do Újezda na zastávku Městský úřad.

Se Zubry půjde jako doprovod po celou dobu závodu Filip, s Modrými včelkami půjde Agent.

S sebou: skautský kroj/krojové tričko a šátek (na slavnostní nástupy), zápisník + tužka, svačina na celý den, láhev s pitím (na trať), hrníček nebo jiná nádoba na pití (pití zajištěno), vhodné oblečení do terénu a příp. do špatného počasí (pláštěnku), kapesník, KPZ, 2x jízdenku IDS JMK (na 7 zón a na 6 zón)

Trasa závodu povede lesem kolem pramene Bobravy a částečne po naučné stezce cca 3 km, jako základna poslouží areál fotbalového hřiště. Závod bude zahájen po registraci družin = hlídek a slavnostním nástupu.

Soutěžit se bude v těchto disciplínách: znalost první pomoci – manuální zručnost – fyzická zdatnost – logické myšlení – schopnost řešit problémové situace – schopnost komunikovat – pobyt v přírodě – vlast a skauting – kuchařská dovednost – znalost dopravních značek – schopnost orientace – schopnost vyhledávat informace – volná disciplína

Pokud zjistíte, že se nemůžete zúčastnit, i když jste se vedoucímu nahlásili a zaplatili nutnou zálohu 50,- Kč, dejte vedoucím co nejdříve vědět.

Jeden komentář

zanechte odpověď