Pozvánky na akce

Podruhé ze Křtin 16.6.2018

V zimě jsme se se světluškami vydali do Křtin a z těch do Jedovnic a cestou si užívali mrazivé přírody kolem nás. Fotili jsme a vymysleli, že se na stejnou trasu vydáme i v létě, abychom pocítili i letní náladu míst Moravského krasu a zkusili najít a vyfotit tak, která jsme fotili v prosinci.

Takže už je to tady – podruhé se ze Křtin vydáme na výlet! Kromě světlušek můžou jet i vlčata, skautky, skauti nebo i roveři. 🙂 O své účasti nechť dají zájemci vědět Andě (větší skupiny cestující IDS JMK mají svoje počty hlásit předem).

Podruhé ze Křtin

sobota 16.6.2018

Sraz bude v 7.55 na vlakové zastávce v Újezdě u Brna (je možné přistoupit do vlaku v 8.06 na nádraží Sokolnice – Telnice).

S sebou 2x jízdenku IDS JMK na 6 zón, jídlo a pití na celý výlet (bude možno doplnit vodu ve studánce), pláštěnku, skautský kroj (šátek), KPZ, stezku, psací potřeby, oblečení dle aktuální předpovědi počasí …

Vrátíme se v 17.26 na vlakovou zastávku v Újezdě.

Zájemci nechť se přihlásí Andě do 11.6.2018.

O tom, jak jsme se měli v Krasu v zimě, si můžete přečíst v článku z výpravy a na fotky (podle kterých se pokusíme určit místa námi již navštívená) se můžete podívat sem. 🙂

PS pro skautky, skauty a starší: Máte zájem si výpravu protáhnout do neděle 17.6.2018 odpoledne? 😉 Anda je pro. 😉

zanechte odpověď