Proběhlé akce

Výprava do Řikonína

Pátek

Na výpravu se vydal z Mustangů Miki a Ben, z Modrých Včelek Bizon a Terka, ze Zubrů Dan a Luk. Seznámení a uvolněná atmosféra vznikla hned ve vlaku, takže jsme bez obtíží sepsali potraviny, které jsme ochotní jíst během výpravy.  Každý dostal možnost nakoupit část potravin, takže to netrvalo dlouho a sešli jsme se u východu a vyrazili jsme do Řikonína, kde bylo těsně po velké bouřce. 

Když už se stmívalo, dorazili jsme na plánované místo, zjistili jsme, že v lese je vysoký porost, tak jsme se rozhodli nebivakovat ale postavit stan. Pro mě a Karla už ve stanu nezbylo místo, proto jsme si vyrobili přístřeší ve tvaru panteří  kůže.

Sobota

Dopoledne jsme uvařili květákovou polévku, zahráli ufobal, sbalili věci a vyrazili jsme na nalezené tábořiště pod kopcem.

 

 

 

Odpoledne jsme uvařili druhý chod, obsah byl následující: brambory, chleba, paprika, květák, okurek, sýr a cibule. Také jsme po lese sbírali dřevo, moc se nám to nedařilo, les byl téměř vyčištěný a všechno bylo mokré. Po menším po odpoledním odpočinku jsme vyrazili na průzkum okolí a později i pro vodu.

Na večeři jsme měli Makrely, Hady z mouky a jeden špekáček.

Neděle

Tato výprava byla založená především na racionální stravě, aneb Máme rádi zeleninu, další výpravu jsem již nazval  „BEZ PLASTU TO JDE TAKY“ Snad se nám to podaří lépe, než tentokrát.

Fotky z výpravy jsou zde.

zanechte odpověď