Proběhlé akce

Zážitky z Prahy – družina Mustangů

Jeli jsme 6 hodin ve vlaku abychom jsme v Praze NEnašli Václavské náměstí, ale za to do cíle jménem Mořský svět jsme dorazili. Přesto nás čekalo několik zkoušek po cestě, od metra až po oplocený areál do kterého byl vstup zakázán, tam se však nacházel náš cíl. Na místě se konala pouť (kolotoče) a abychom jsme se dostali do areálu museli jsme zaplatit vstupné na pouť na kterou jsme nechtěli jít. Já jsem v duchu panikařil, protože jsem se obával že tím pádem bude Mořský svět uzavřen.  Zmínil jsem také překážku metro, né že bychom jsme nestrefili ale dav lidí zapříčinil, že jsme museli z metra vystoupit a nastoupit, což Alex zůstal na nástupišti a dveře se již téměř uzavřeli, na což  jsme během poslední sekundy rozevřeli „silou“ dveře. Takže vše dopadlo dobře.

V Praze jsme toho příliš zajímavého nepotkali (subjektivně), viděli jsme Karlův most, Orloj a pak jsme už museli téměř doslova běžet na vlak, ale stihli jsme ho na poslední chvíli. Ve vlaku jsme si zahráli únikovou karetní hru. V Brně jsme hráli také únikovou hru, jen u této jsme museli běžet na autobus abychom jsme se z Brna dostali dle plánu.

U této výpravy vyšlo vše o fous a za ten fous jsem moc vděčný, mé 30 procentní rezervy se jednou vyplatili. V zákulisí výpravy se toho dělo mnoho, především kolem trasy a spojů, to se však zdařilo před odjezdem vyřešit.

Agent

https://www.zonerama.com/Link/Album/5181480